ZAJĘCIA KULINARNE - relacja

Zakończyliśmy drugi etap zajęć kulinarnych w 2017 roku. Pierwsza grupa przygotowywała podczas gotowania: zupę cebulowo – serową z grzankami, placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym oraz placki ziemniaczane na słodko z konfiturą owocową. Druga grupa – młodsza, w okresie świątecznym podjęła się wypiekania pierników z lukrem. Efekty prac można zobaczyć w galerii. Pozostaje dodać, że potrawy bardzo smakowały, a zapachy roznosiły się po całej szkole. Mieliśmy też przyjemność gościć podczas zajęć panią v-ce dyrektor Aurelię Budzińską. Efekty i smak potraw mogła ocenić i poznać osobiście.
Zapraszam do obejrzenia fotorelacji.
Red i foto P. Biernat
Opublikowano: 08 stycznia 2018 22:10
Kategoria: Wydarzenia
Zdjęcia:
Wyświetleń: 769